luni, 14 aprilie 2014

Disfunctiile sexuale si tratarea ejacularii precoce

Disfunctiile sexuale, in cazul barbatilor sunt probleme de luat in seama de persoanele de sex masculin, deoarece acestea tin de reusita vietii sexuale in cazul fiecaruia dintre noi, si in acest sens este posibil sa ne gandim si la tratarea ejacularii precoce, pentru a avea o viata sexuala asa cum ne dorim. Pentru inceput putem spune, ca in ceea ce ii priveste pe barbati, aceste disfunctii sexuale, sunt de fapt acele dificultati pe care un barbat le intampina in timpul producerii unui act sexual, si din acest motiv aceasta problema va necesita rezolvare, mai ales in cazul in care dorim sa fim mereu satisfacuti din punct de vedere sexual. Aceste disfunctii sexuale, cuprind o varietate de situatii printre care si ejacularea precoce, care reprezinta de fapt, situatia in care un barbat va ejacula imediat dupa ce va penetra, sau in cele mai nedorite situatii, chiar inainte ca penetrarea sa aibe loc. Aceste situatii, si disfunctiile sexuale, pot avea mai multe raspunsuri, si aici putem aminti si abilitatea de a mentine o erectie normala, si de a prelungi ejacularea pentru cat mai mult timp, pana in momentul in care se ajunge la orgasm.




Aceste probleme, pot fi cauzate de mai multi faptori, atat fizici, cat si psihologici, si dupa cum stiti acestea sunt dependente una de alta, deoarece o problema fizica poate duce la aparitia uneia psihologice, precum la anxietate, si la teama, de a esua, si nu in cele din urma isi vor face aparitia si situatiile stresante, care nu permit desfasurarea unui act sexual in conditii optime.
Trebuie sa va ganditi si la faptul ca uneori este posibil ca dumneavoastra sa cereti prea mult de la dumneavoastra, si din aceasta cauza, nu eti reusi nici sa va satisfaceti partenera de viata, si cu siguranta veti deveni agitat, in momentul in care veti intretine un act sexual, si acesta nu se va desfasura asa cum va doriti. In cazul in care asa stau lucrurile si in cazul dumneavostra, trebuie sa luati masuri, pana cand problema nu se va agrava, si nu va veti mai putea bucura de relatii sexuale reusite, si care se vor desfasura normal. Aceste disfunctii sexuale masculine, pot afecta de asemenea si dorinta sexuala, si abilitatea de a avea erectie, si de a controla o ejaculare, pana la momentul orgasmului. Dar nu veti sti in ce masura aceasta problema este de ordin fizic sau psihic, pana in momentul in care nu veti apela la ajutor specializat, care de asemenea va va oferi si un raspuns pentru problema dumneavoastra, pentru a sti ce aveti de facut.

Printre aceste cauze de luat in seama in ceea ce priveste dinsfunctiile sexuale masculine, si tratarea ejacularii precoce, putem aminti anxietatea, depresia, neintelegerile in cadrul cuplului, sau plictiseala, teama de sarcina, sau de dependenta a supra altei persoane, si nu in ultimul rand teama de pierdere a controlului. Printre cauzele psihologice ce cauzaza aceste probleme mai putem aminti sentimentul ca partenera nu se implica in activitatea sexuala la fel ca dumneavoastra, vina, inhibitiile sau ignoranta, cu referire la comportamentul sexual, si nu in ultimul rand anxietatea legata de performanta sexuala. Aceste dinsfunctii sexuale isi pot avea radacinile si in alte situatii sau factori, printre care putem aminti experientele sexuale traumatice din trecut, precum violul, incestul, abuzul sexual, sau alte disfunctii sexuale masculine.


Probabil va intrebati daca aceste disfunctii sexuale masculine se pot trata, sau daca tratarea ejacularii precoce este posibila, si in acest sens, Lastemax va poate spune ca succesul acestui proces sta foarte mult si in depasirea problemelor de cuplu, a celor psihologice, sau a celor fizice. In tratarea ejacularii precoce va trebui sa fiti mai atent in timpul actului sexual, si sa incercati sa va controlati ejacularea pe toata durata acestuia, pentru ca actul sexual in sine sa fie unul cat mai lung, si unul cat mai placut pentru ambii parteneri. Trebuie sa intelegeti ca aveti probleme in cazul in care doriti sa le rezolvati, deoarece daca nu veti accepta acest lucru, atunci va va fi destul de greu sa gasiti o rezolvare la tratarea ejacularii precoce si a disfunctiilor sexuale masculine. Astfel aveti detaliile de care trebuie sa tineti cont in tratarea ejacularii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu