luni, 14 aprilie 2014

Cauzele acestor disfunctii sexuale

Aceste disfunctii sexuale sunt adevarate probleme cu care se confrunta un barbat modern, si nimic nu este mai tulburator pentru acesta decat aceste disfunctii sexuale, printre care putem aminti impotenta, erectia slaba, sau ejacularea precoce. Pentru un barbat imaginea sa este strans legata de perceptia de masculinitate, ceea ce inseamna ca acesta a trebui sa aiba rezultate insemnate in pat, pentru a avea o viata sexuala reusita si pentru a sta bine cu moralul. Deci, orice problema in obtinerea si mentinerea unei erectii, poate afecta serios imaginea de sine a unui barbat, si este posibil chiar ca acesta sa intre in depresie, datorita acestei probleme. In cele ce urmeaza vom vorbi si despre disfunctia erectila legata de erectia slaba, si in acest sens putem spune ca procesul consta in 3 etape.




Pentru inceput putem aminti excitarea sexuala, cea care cu ajutorul gandurilor, si a simturilor produce transmiterea de excitari sexuale, corpului, prin intermediul creierului, ceea ce inseamna ca zona penisului va fi irigata cu sange. Daca se intampla ceva in cazul acestui proces, atunci erectia va fi stopata, si isi va face aparitia erectia slaba, cea care nu va va permite sa aveti parte de un act sexual asa cum va doriti, si sa il duceti la capat. Dupa anumite studii s-a aratat faptul ca factorii psihologici sunt foarte importanti in ceea ce priveste disfunctiile sexuale, printre care putem aminti si erectia slaba, in peste 80 % din cazuri. Printre factorii de luat in seama, si cauzele  in ceea ce priveste disfunctiile sexuale, putem aminti stresul, cel care nu va va permite sa aeti o viata sexuala reusita, anxietatea, care de asemenea joaca un rol important, depresia, care este de fapt un cerc vicios, daca sunteti depresiv veti avea probleme cu viata sexuala, si daca aveti probleme cu obtinerea unui act sexual satisfacator, atunci de asemenea veti intra in despresie. Alte cauze a disfunctiilor sexuale, pot fi oboseala, care va poate impiedica sa duceti un act sexual la bun sfarsit, inhibitiile sexuale, ca urmare a unei probleme medicale, sau de ordin psihic, problemele in cuplu, cauzate de diferite aspecte, si nu in ultimul rand gradul de nervozitate. In cazul in care veti reusi sa reglati aceste probleme atunci este posibil ca in scurt timp sa reusiti sa va bucurati din nou de o viata sexuala satisfacatoare, datorita careia veti fi satisfacut si dumneavoastra, si partenera de viata.

De asemenea trebuie sa stiti ca aceste disfunctii sexuale, pot aparea si ca urmare a unor factori fizici, deoarece aceste apectiuni pot depinde de aceste situatii, si de asemenea si factorul psihic este important. Dupa cum spuneam si mai sus, este vorba pana la urma de un cerc vicios, deoarece aceste disfunctii sexuale, pot duce la aparitia depresiei, si depresia poate duce la aparitia disfunctiilor sexuale. In cea ce priveste factorii fizici referitor la aparitia problemelor legate de erectia slaba, putem spune ca printre acestea se numara si nivelul scazut de testosteron, acesta fiind hormonul responsabil cu trasaturile masculine. De asemenea acesta este cel care poate mentine functiile sexuale, si libidoul in cazul barbatilor, si s-a demonstrat stiintific faptul ca barbatii care pierd din aceasta calitate, vor avea probleme dupa o anumita varsta in ceea ce priveste viata sexuala. Odata cu nivelul scazut de testosteron din organism, isi vor face aparitia si disfunctiile sexuale, si erectiile tot mai slabe, dar trebuie sa stiti ca puteti imbunatati nivelul de testosteron din organism, in cazul in care veti urma o anumita dieta, si veti practica anumite activitati fizice. Printre remediile folosite pentru disparitia disfunctiilor erectile, putem aminti si o serie de plante,s au extracte naturale, precum muira pauma, ginseng, ginkgo, catuaba, sau gluconatul de zinc.

Toate aceste elemente va pot ajuta eficient in ceea ce priveste cresterea fluxului sanguin in zona penisului, deoarece acestea sunt afrodisiace naturale, folosite de sute de ani, fiind de asemenea foarte recunoscute pentru beneficiile lor in aceasta problema. Lastemax contine aceste plante si extracte naturale pentru disfunctiile sexuale, au un mare avantaj acesta fiind reprezentat de faptul ca nu au efecte secundare asupra organismului, deoarece problema dumneavoastra, va fi solutionata intr-un mod natural, fara a va expune intr-un fel sau altul, unor probleme de sanatate, cauzate de functionarea acestora.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu